top of page

Lidt om os

IMG_7054.JPG

Velkommen til en verden af forkælelse, hvor vores fornemmeste opgave er at give dig en oplevelse af højt fagligt kvalitetsniveau, samt en oplevelse af velvære og indre ro.

 

Vi arbejder kun med de bedste produkter og af den højeste kvalitet for det perfekte resultat. Vi er uddannede negleteknikere indenfor Shellac, Gele samt Bio Soft og Nail Art. Vi er også uddannede i Lycon Voks System, som bygger på 100% rent bivoks. Se i vores menu for behandlinger og læs mere under behandlinger

 

Vores klinik ligger i hjertet af Hørsholm med fri parkering lige ved døren. Vi glæder os til at give dig en dejlig oplevelse i vores eksklusive klinik.

 

På gensyn hos NOLA NAILS & Beauty i Hørsholm!

Charlotte

 

Hvad mener kunderne

 

19 reviews of NOLA NAILS

 

 

    

Annel E. says: Write your review Jeg er rigtig glad for at komme hos Charlotte ,jeg er godt tilpas hver gang jeg går derfra .Man får en professionel og saglig forklaring når man spørger om noget . Fem stjerner . 

Proffessionel og behagelig behandling

 

    

Lene I. says: Har været kunde der i 1 år nu - kommer ca. 1 gang om mdr. Er altid tilfreds. 

Feel like queen

 

    

Mette D. says: Elsker mine nye negle. Tak charlotte. Vi ses definitivt igen 

 

 

    

Sys F. says: Flotte negle og super behandling. Kommer helt sikkert igen! Kan varmt anbefales  

Faboules 

 

    

Helle Q. says: Gode priser , Charlotte skøn personlighed giver super god behandling jeg er altid meget tilfreds når jeg går derfra 

 

 

    

Nina F. says: Fantastisk 

Super!

 

    

Lise-Lotte S. says: Dejligt Charlotte. Er rigtig glad for mine nye PANG negle :-) 

Kompetent behandling i hyggelige rammer

 

    

Gitte B. says: Mine negle er helt perfekte, og jeg har fået meget nyttig viden om diverse behandlinger - både hvad jeg selv kan gøre, og hvad Charlotte kan tilbyde. Luksus og velvære til rimelig pris. Jeg kommer igen! 

God oplevelse

 

    

Jette A. says: Venlig, professionalisme ,vejledning og fint resultat 

Kompetent og sød

 

    

Karen V. says: Jeg fik en neglebehandling i julegave sidste år. Den blev jeg så begejstret for, at jeg er kommet tilbage igen og igen. Charlotte fremtryller de flotteste negle! Ikke alene er Charlotte superkompetent; hun er også supersød.

Skøn og meget professionel behandling

 

    

Lise-Lotte S. says: Både voks og negle er super fint udført, og Charlotte er rigtig sød at snakke med. Hyggelig stemning og meget rimelige priser i forhold til kvaliteten. Jeg kommer helt sikkert igen. Lise-Lotte 

Super, kommer sikkert igen :)

 

    

Indre P. says: Det var en fornøjelse. 

1000 Roser 

9/18/2014

    

Christina k. says: Fantastisk, - som altid! :-) 

Fine franske negle

 

    

Merete e. says: Altid god og faglig behandling af mine negle hos Charlotte. Behaglig og hyggelig stemning, hvor man har lyst til at komme jævnlig. Fra en loyal og meget tilfred kunde. Ser frem til næste behandling. 

Meget overrasket over første besøg..... kommer helt sikkert igen

 

    

Lise S. says: Det var en skøn oplevelse at få fodbehandling hos Nola Nails - det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer her..... kvalitet og imødekommenhed, samt en meget fornuftig pris. Tak. 

 

 

    

Poul-Erik P. says: Det var første gang, men absolut ikke sidste gang, jeg besøgte klinikken. Jeg fik en god fodbehandling af Charlotte og da jeg var færdig, var det som at være født på ny. Jeg har allerede fået en ny tid. 

 

 

    

Lisa Haure says: Jeg er yderst tlfreds, ha fået flotte negle. 

Dygtig og behagelig - og flotte negle 

3/26/2014

    

Birgit R. says: Dejligt at føle der er god tid til at gøre det flot og ordenligt. Kommer klart igen :-) 

God og professional behandling

 

    

Dennis K. says: Det var en fornøjelse at modtage en professional behandling og få gode råd med på vejen. Jeg har prøvet flere steder at modtage denne behandling, men det er første gang jeg har modtaget så god rådgivning både omkring selve behandlingen, men også efterbehandling. Jeg kører gerne de ekstra kilometer, for at modtage behandling hos Nola Nails. 

Mandag - Fredag
9:00 - 19:00
 

Ønskes tider uden for normal åbningstid kan dette også arrangeres

 

Nola Nails & Beauty - smukke, sunde negle i Hørsholm. Alt indenfor manikur, pedikur, shellac og gele lak i Hørsholm. Voks til kvinder og mænd i Hørsholm.

Negle Hørsholm, smukke negle Hørsholm, Voks Hørsholm, Negle København, Billig voks, Billig negle, negle klinik, Nola Nails Hørsholm

Åbent Mandag - lørdag 9-19


Kontakt Nola Nails for bokking tlf.: 40604943
Kontakt klinikken hvis du ønsker at annullere eller ændre din aftale.

Booking er muligt via telefonen eller SMS.


Se Vores priser på siden under behandlinger. 
 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

bottom of page