top of page
Smukke negle og voks Hørsholm

Besøg os

Du finder Bookingsystemet nederst på siden her

Mandag - Lørdag kl.: 9-19

Ønsker du at booke en behandling kontakt på sms eller telefon 40604943​​

 

Ønsker du at ændre en eksisterende tid skal tiden aflyses ved at give besked til Nola Nails

Vi passer godt på dine data!

Vi har opdateret vores persondata politik i forbindelse med den nye persondataforordring, som er trådt i kraft. Oplysningerne er sidst gennegået januar 2021

Vi opbevare kundernes oplysninger i 2 år, hvorefter vi sletter dem. Har du ikke været aktiv i vores system i 2 år er din profil slettet og du må derfor desværre oprette en ny.

Vi har altid passet godt på vores kunders oplysninger, så derfor kan alle vores kunder være trygge. Vi behandler persondata i henhold til lovgivningen. Du som kunde behøver ikke at fortage dig noget .

Hos Nola Nails har vi altid taget databeskyttelse alvorligt og derfor opdateret vores interne processer for at opfylde kravene til EU's persondataforordring (GDPR) fra d.25/5-18.

Loven indbefatter bl.a. hvordan og hvornår vi kan anvende dine personlige oplysninger for at forbedre din gennerelle oplevelse, og samtidig sikre at dine personlige oplysninger er beskyttet. Detre ligger os meget på sinde, at vi fortsat har din tillid, og at du har fuldt vished om vores fortsatte beskyttelse af din private e-mail og telefon nummer.

Vores eneste formål med dine data er, at opbevare kontaktoplysninger samt sende nyhedsbrev ud.Vi sletter løbende kunder som ikke har været aktive i vores system i 3 år.

 Jeg acceptererer samtykkeerklæringen   

  • Wix Facebook page
  • Instagram App Icon

Nola Nails & Beauty - smukke, sunde negle i Hørsholm. Alt indenfor manikur, pedikur, shellac og gele lak i Hørsholm. Voks til kvinder og mænd i Hørsholm.

Negle Hørsholm, smukke negle Hørsholm, Voks Hørsholm, Negle København, Billig voks, Billig negle, negle klinik, Nola Nails Hørsholm

Åbent Mandag - lørdag 9-19Kontakt klinikken for booking på 40604943

Kontakt klinikken hvis du ønsker at annullere eller ændre din aftale.

Velkommen til Nola Nails læs mere omkring din sikkerhed og Covid-19. Har du spørgsmål kan vi kontaktes på sms eller ring tlf.40604943. 
 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

bottom of page